SALAM VOKASMA

Terima kasih di atas kesudian anda meluangkan masa untuk melayari vokasma2mpav. Anda akan melihat aktiviti guru-guru dan pelajar-pelajar yang di jalankan di sekolah ini.Tuesday, July 20, 2010

MESYUARAT GURU-GURU MPAV ELEKTRIK & ELEKTRONIK KALI KE 3Mesyuarat guru-guru MPAV Elektrik & Elektronik kali ke 3 telah di adakan di Bilik Kualiti pada jam 1:30 petang. Agenda mesyuarat merangkumi dengan post mortem keputusan peperiksaan akhir tahun 2010. Keputusan peperiksaan bagi mata pelajaran Prinsip Elektrik & Elektronik tingkatan 5, kelulusan 94.77% dengan gred purata 6.11 berbanding ETR SPM 5.10 sementara bagi mata pelajaran Aplikasi Elektrik & Elektronik kelulusan 100% dengan gred purata 4.67 berbanding ETR SPM 3.30 .
Keputusan peperiksaan bagi tingkatan 4 pula mendapat kelulusan 98.5% dengan gred purata 4.67 bagi mata pelajaran MPAV Elektrik & Elektronik.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MPAV & KEMAHIRAN

Aktiviti-aktiviti yang dijalankan oleh pelajar-pelajar dan guru-guru MPAV & SKM dalam sesi pengajaran dan pembelajaran di kelas atau bengkel-bengkel.